HTML

Lomtalanítás Blog

Lomtalanítani mindenki szokott, de nem mindegy mennyiért, és mennyi munkával. Lomtalanítás Budapesten és környékén!

Friss topikok

  • alexaaa: engem erdekelne mejik keruletben van lomtalanitas koszi (2011.02.13. 07:53) Boldog Új Esztendőt!
  • FöldlakóEmber: Az kétségtelen, hogy olyan szabályozást, ami mindenkinek jó, nem lehet csinálni. Valószínűleg körn... (2009.01.31. 00:12) Szmogriadó

Lomtalanítás árak

2009.03.03. 10:06 cca

Most a válság is lefelé nyomja a lomtalanítási árakat: egyre többen próbálnak szerencsét ezen a területen is, és ez persze lefelé hajtja az árakat. A lakosság sem arról híres, hogy több pénzzel gazdálkodna manapság. Ezért mi is többféle árképzéssel próbálkozunk.

1. Vállalunk munkát fix díjazásért. Ennek előnye, hogy a megrendelő pontosan tudja, mennyibe fog kerülni a munka. Feltétele viszont, hogy könnyen beazonosítható legyen a munka mennyisége és milyensége - akár telefonon keresztül, akár a helyszín megtekintésével.

2. Óradíjas munka. Ilyenkor általában 1.500 Ft/óráért vállalunk munkát. Hátránya, hogy a megrendelő nem tudja pontosan, hogy mennyit fog fizetni (persze nagyjábóli időigény besaccolható), a fiúkat pedig semmi nem motiválja a gyorsabb munkavégzésre.

3. Teljesítménybérezés. Leggyakrabban akkor alkalmazzuk, ha pl. konténerbe lomtalanítunk, vagy zsákos sittszállítást vállalunk. Ilyenkor könnyen meghatározható egy m3-, vagy "zsákár". Ez is igen korrekt árképzés, csak annyit fizetnek, amennyiért meg is dolgozunk!

Szólj hozzá!

Címkék: ár lomtalanítás sittszállítás zsákos

A bejegyzés trackback címe:

https://lomtalanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr97977038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása