HTML

Lomtalanítás Blog

Lomtalanítani mindenki szokott, de nem mindegy mennyiért, és mennyi munkával. Lomtalanítás Budapesten és környékén!

Friss topikok

  • alexaaa: engem erdekelne mejik keruletben van lomtalanitas koszi (2011.02.13. 07:53) Boldog Új Esztendőt!
  • FöldlakóEmber: Az kétségtelen, hogy olyan szabályozást, ami mindenkinek jó, nem lehet csinálni. Valószínűleg körn... (2009.01.31. 00:12) Szmogriadó

Számhordozás

2011.12.22. 09:19 cca

 Köztudott tény, miszerint 2004 májusa óta az összes telefonszolgáltatónak lehetővé kell tennie a számhordozás lehetőségét az előfizetőik részére. Ennek eredményeképpen az egyes szolgáltatóknak biztosítania kell az előfizető hívószámának megtartását akkor is, ha az előfizető úgy dönt, másik szolgáltatót választ.


A lehetőséggel éltünk mi is, így - bár cégünk telefonszáma             20/3727164       - ez valójában már a T-mobile szolgáltatóhoz tartozik. A probléma forrása ott kezdődik, hogy létezik egy tényleges (30-as) számmal rendelkező T-mobilos előfizető pontosan ugyanezzel a telefonszámmal. Így történik meg, hogy a hívások időnként keresztbe akadnak. Több tisztelt ügyfelünk is jelezte, hogy hívásindításuk a cégünk felé néha sikertelen, mivel nem a munkatársaink veszik fel a telefont, hanem egy számukra ismeretlen személy. Természetesen már felkerestük és felvettük a kapcsolatot az említett szolgáltatóval, ám a mai napig nem kaptunk magyarázatot. Ők is értetlenül állnak az eset előtt.

Mi viszont elébe mentünk a további gondoknak, és sikerült megegyeznünk a szám tulajdonosával, hogy átvesszük/megvesszük tőle.

Így mostantól már a 06-30-3727164-es számon is várjuk ügyfeleink megrendelését!

Szólj hozzá!

Címkék: telefon probléma t mobile számhordozás

A bejegyzés trackback címe:

https://lomtalanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr803485263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása