HTML

Lomtalanítás Blog

Lomtalanítani mindenki szokott, de nem mindegy mennyiért, és mennyi munkával. Lomtalanítás Budapesten és környékén!

Friss topikok

  • alexaaa: engem erdekelne mejik keruletben van lomtalanitas koszi (2011.02.13. 07:53) Boldog Új Esztendőt!
  • FöldlakóEmber: Az kétségtelen, hogy olyan szabályozást, ami mindenkinek jó, nem lehet csinálni. Valószínűleg körn... (2009.01.31. 00:12) Szmogriadó

Lomtalanítási rekord

2009.02.06. 01:09 cca

Hogy mi bele nem fér egy konténerbe?!

Bevállaltunk egy lomtalanítást. Egy kisebb családi házat kellett kiürítenünk, és az összes bútor hulladéknak lett szánva - tényleg nem is lett volna értelme bármit is megmenteni belőle.

Egy 12 m3-es konténert vittünk ki, és bár cserére számítottak/számítottunk, végül sikerült a fiúknak egyetlen konténerbe belesuvasztaniuk az összes lomot!

Íme a bútor- és lomlista:

2 db háromajtós szekrény, egy vitrines szekrény, egy kétrészes ülőgarnitúra, egy dohányzóasztal, egy kanapé, 10 db szék, egy étkezőasztal, 2 db gáztűzhely, egy hűtőláda, komplett konyhabútor, egy mosógép, egy centrifuga, egy bojler, 2 db ágy, egy puff, rengeteg polc és kb. 30 - 200 literes - zsák tele ruhával!

Persze mindent felaprítva és lapra szerelve. Ez az eddigi legjobb teljesítményünk - a saját rekordunk!

Szólj hozzá!

Címkék: rekord konténer lomtalanítás

A bejegyzés trackback címe:

https://lomtalanitas.blog.hu/api/trackback/id/tr45925622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása